Categories: Відповіді

Що робити, коли переперчив

Чим можна забрати гостроту в їжі?

Молочні та кисломолочні продукти Добре допомагають погасити пожежу в роті. Якщо ви з'їли щось дуже гостре, краще не запивати це водою чи пивом. Ідеальний варіант – молоко. Йогурт і сметана, до речі, теж досить непогано справляються із цією проблемою.

Як виправити переперчену їжу?

Якщо зрозуміли у процесі варіння, що переперчили суп, додайте солодку моркву чи болгарський перець. Поріжте овочі великими шматками або покладіть повністю (перець розріжте навпіл). У готовий суп викладіть очищену сиру картоплю і потримайте півгодини. Шматок цукру пом'якшить гострий присмак, а посилить ефект кислоти.

admin

Recent Posts

Достижения и опыт агентства Pixel

Узнайте о достижениях агентства Pixel, возможностях команды и спектре интернет-услуг от агентства Pixel. Получите полное…

2 дні ago

Как выбрать идеальную искусственную елку: 5 шагов к новогодней сказке

Зима — это не только морозные узоры на окнах, аромат мандаринов и мерцающий свет гирлянд.…

2 дні ago

Різновиди нарцисів: від класики до екзотики у вашому саду

Коли перші промені весняного сонця торкаються землі, одними з перших назустріch їм розкриваються яскраві голівки…

1 тиждень ago

Чому хрустять суглоби і коли це небезпечно

Хрускіт у суглобах знайомий більшості людей. Декого він зовсім не турбує, інші ж відчувають тривогу,…

1 тиждень ago

Бюджетний лайфхак: Як приховати сліди парковки від дружини

Думаєш, як підібрати фарбу в балончику, щоб підкрасити потертість на машині, а не отримати пляму…

1 тиждень ago

Книга як унікальний проєкт автора

Світ літератури змінюється, і сьогодні книга перестала бути лише художнім твором чи науковою працею. Вона…

2 тижні ago