Categories: Відповіді

Що можна приготувати зі свіжої папороті?

Орляк можна додавати в супи, салати та запіканки, використовувати як начинку для пиріжків, млинців та вареників, робити з нього закуски, а також гасити, смажити і подавати як гарнір до м'ясних та рибних страв. Якщо папороть подрібнити за допомогою блендера, він може чудово доповнити соуси чи підливи.

Солоний папороть вимочіть у воді до тих пір, поки він не стане прісним. Час вимочування залежить від ступеня засолювання; сильно солоний папороть краще вимочувати кілька годин (а краще залишити на ніч), змінюючи воду 2-3 рази. Вимочений папороть викладіть на друшляк і дайте залишкам води стекти.

Свіжа папороть орляк на добу поміщають у ємність із холодною злегка підсоленою водою. Воду періодично змінюють. Після вимочування папороть необхідно опустити в каструлю з окропом, відварити (з моменту закипання) 2-3 хв. після чого його можна гасити чи смажити.

admin

Recent Posts

Достижения и опыт агентства Pixel

Узнайте о достижениях агентства Pixel, возможностях команды и спектре интернет-услуг от агентства Pixel. Получите полное…

2 дні ago

Как выбрать идеальную искусственную елку: 5 шагов к новогодней сказке

Зима — это не только морозные узоры на окнах, аромат мандаринов и мерцающий свет гирлянд.…

2 дні ago

Різновиди нарцисів: від класики до екзотики у вашому саду

Коли перші промені весняного сонця торкаються землі, одними з перших назустріch їм розкриваються яскраві голівки…

1 тиждень ago

Чому хрустять суглоби і коли це небезпечно

Хрускіт у суглобах знайомий більшості людей. Декого він зовсім не турбує, інші ж відчувають тривогу,…

1 тиждень ago

Бюджетний лайфхак: Як приховати сліди парковки від дружини

Думаєш, як підібрати фарбу в балончику, щоб підкрасити потертість на машині, а не отримати пляму…

1 тиждень ago

Книга як унікальний проєкт автора

Світ літератури змінюється, і сьогодні книга перестала бути лише художнім твором чи науковою працею. Вона…

2 тижні ago