Categories: Відповіді

Приправа для розм'якшення м'яса метро шеф.

Складається виключно із натуральних інгредидентів. За 15-20 хв до приготування посипати м'ясо приправою ЗАМІСТЬ солі з розрахунку 10-12 г на 1 кг м'яса. Кулінари з давніх часів винаходили способи розм'якшення жорсткого м'яса.

Як використовувати приправу для розм'якшення м'яса?

Опис Приправа "Для розм'якшення м'яса" застосовується за 15-20 хв до приготування, посипаючи м'ясо замість солі з розрахунку 10-12 г на 1 кг м'яса. Натуральна речовина папаїн, вироблена з фрукта – папайї, розм'якшує м'ясо, надає йому соковитості та ніжності.

Як використовувати розпушувач для м'яса?

Для використання розпушувача м'яса його беруть із розрахунку 1/2 чайної ложки на 1 кг сирого м'яса і за півгодини до початку готування м'яса натирають його їм. Тільки пам'ятайте, що до складу розпушувача вже входить сіль – не пересоліть!

admin

Recent Posts

Ароматы для невесты: как выбрать духи для свадьбы

Свадьба — это день, который остается в памяти на всю жизнь. Фотографии, платье, кольца, букеты…

2 тижні ago

Ґрунтовки глибокого проникнення

Ґрунтовка глибокого проникнення — це ключовий матеріал у сучасному будівництві та ремонті, що забезпечує міцність,…

3 тижні ago

Рідкі комплексні добрива: Сучасний підхід до живлення рослин

Кожен, хто займається вирощуванням рослин — чи то на великому полі, чи на власному городі…

3 тижні ago

Автомат 10А для освітлення: чому саме 10 ампер і як не наробити помилок при виборі

Міняєте проводку або просто вирішили оновити старий щиток? Одне з перших питань: які автомати ставити…

4 тижні ago

Купити штучну ялинку: як обрати ідеальну зелену красуню для дому чи офісу

Свято без ялинки уявити складно. Вона створює відчуття затишку, тепла і чарівності, незалежно від того,…

4 тижні ago

Міжнародні перевезення померлих: як проходить процес і хто супроводжує родину

Смерть близької людини за межами рідної країни — це не лише глибокий біль, а й…

4 тижні ago