Categories: Відповіді

Приправа для розм'якшення м'яса метро шеф.

Складається виключно із натуральних інгредидентів. За 15-20 хв до приготування посипати м'ясо приправою ЗАМІСТЬ солі з розрахунку 10-12 г на 1 кг м'яса. Кулінари з давніх часів винаходили способи розм'якшення жорсткого м'яса.

Як використовувати приправу для розм'якшення м'яса?

Опис Приправа "Для розм'якшення м'яса" застосовується за 15-20 хв до приготування, посипаючи м'ясо замість солі з розрахунку 10-12 г на 1 кг м'яса. Натуральна речовина папаїн, вироблена з фрукта – папайї, розм'якшує м'ясо, надає йому соковитості та ніжності.

Як використовувати розпушувач для м'яса?

Для використання розпушувача м'яса його беруть із розрахунку 1/2 чайної ложки на 1 кг сирого м'яса і за півгодини до початку готування м'яса натирають його їм. Тільки пам'ятайте, що до складу розпушувача вже входить сіль – не пересоліть!

admin

Recent Posts

Нестандартная файлово-логическая структура в некоторых моделях внешних дисков

В мире цифровых технологий внешние накопители стали незаменимыми инструментами для хранения, переноса и резервного копирования…

18 години ago

Дверні дотягувачі: комфорт, безпека та естетика у кожному русі

У сучасному будівництві дрібниць не буває. Навіть така на перший погляд проста деталь, як дверний…

19 години ago

Стильні подарунки для чоловіків: коли важлива кожна деталь

Обрати подарунок для чоловіка — завдання не з легких. Щоб справити враження, варто звернути увагу…

2 дні ago

Переваги використання котла тривалого горіння при опаленні приватного будинку

Комфортне проживання в приватному будинку вимагає наявності в ньому системи опалення. Саме вона допомагає піднімати…

3 дні ago

Як купити гарні шини бувші у вжитку

Купівля вживаних шин може бути чудовим рішенням для тих, хто хоче зекономити кошти, не втрачаючи…

3 дні ago

Асортимент спецодягу від Togtrade.com: поєднання безпеки, якості та стилю

У сучасному виробничому середовищі спецодяг давно перестав бути просто уніформою. Це — інструмент, що захищає,…

3 дні ago