Categories: Відповіді

Приправа для розм'якшення м'яса метро шеф.

Складається виключно із натуральних інгредидентів. За 15-20 хв до приготування посипати м'ясо приправою ЗАМІСТЬ солі з розрахунку 10-12 г на 1 кг м'яса. Кулінари з давніх часів винаходили способи розм'якшення жорсткого м'яса.

Як використовувати приправу для розм'якшення м'яса?

Опис Приправа "Для розм'якшення м'яса" застосовується за 15-20 хв до приготування, посипаючи м'ясо замість солі з розрахунку 10-12 г на 1 кг м'яса. Натуральна речовина папаїн, вироблена з фрукта – папайї, розм'якшує м'ясо, надає йому соковитості та ніжності.

Як використовувати розпушувач для м'яса?

Для використання розпушувача м'яса його беруть із розрахунку 1/2 чайної ложки на 1 кг сирого м'яса і за півгодини до початку готування м'яса натирають його їм. Тільки пам'ятайте, що до складу розпушувача вже входить сіль – не пересоліть!

admin

Recent Posts

Достижения и опыт агентства Pixel

Узнайте о достижениях агентства Pixel, возможностях команды и спектре интернет-услуг от агентства Pixel. Получите полное…

2 дні ago

Как выбрать идеальную искусственную елку: 5 шагов к новогодней сказке

Зима — это не только морозные узоры на окнах, аромат мандаринов и мерцающий свет гирлянд.…

2 дні ago

Різновиди нарцисів: від класики до екзотики у вашому саду

Коли перші промені весняного сонця торкаються землі, одними з перших назустріch їм розкриваються яскраві голівки…

1 тиждень ago

Чому хрустять суглоби і коли це небезпечно

Хрускіт у суглобах знайомий більшості людей. Декого він зовсім не турбує, інші ж відчувають тривогу,…

1 тиждень ago

Бюджетний лайфхак: Як приховати сліди парковки від дружини

Думаєш, як підібрати фарбу в балончику, щоб підкрасити потертість на машині, а не отримати пляму…

1 тиждень ago

Книга як унікальний проєкт автора

Світ літератури змінюється, і сьогодні книга перестала бути лише художнім твором чи науковою працею. Вона…

2 тижні ago