Categories: Відповіді

Коли припиняти перегонку?

Коли спирт википить, температура підніметься до 100 ° C, і почне кипіти вода. При міцності спиртовмісної рідини 15-20% (температура в кубі в цей момент буде близько 96-97°C) процес перегонки можна припиняти. Mar 18, 2019

Кипіння етилового спирту, а значить, і перетворення парів, що виділяються, на справжній самогон починається, коли температура підніметься до 78°С. І до 85 ° С це в основному і є спирт-сирець, а далі починають закипати і дистилюватися сивушні олії. Гонять самогон, як правило, поки температура не підніметься вище за 92°С.

При підвищенні температури до 830С починається значне виділення сивушних олій – "хвостів". Ті, хто не женеться за кількістю і наголошує на високу якість самогону, при цій температурі припиняють відбір «тіла».

Готовому самогону потрібно дати відпочити приблизно тиждень, перш ніж пити його. Гарний самогонник нікуди не поспішає: жене повільно, дає відстоятися.

admin

Recent Posts

Автомат 10А для освітлення: чому саме 10 ампер і як не наробити помилок при виборі

Міняєте проводку або просто вирішили оновити старий щиток? Одне з перших питань: які автомати ставити…

2 дні ago

Купити штучну ялинку: як обрати ідеальну зелену красуню для дому чи офісу

Свято без ялинки уявити складно. Вона створює відчуття затишку, тепла і чарівності, незалежно від того,…

2 дні ago

Міжнародні перевезення померлих: як проходить процес і хто супроводжує родину

Смерть близької людини за межами рідної країни — це не лише глибокий біль, а й…

2 дні ago

Перспективы развития рынка электромобилей: рост, инвестиции и инфраструктура

Перспективы развития рынка электромобилей  Современный автомобильный рынок стремительно меняется, и одним из ключевых трендов последних…

2 тижні ago

Створення сайтів: з чого почати і як зробити власний ресурс ефективним

У сучасному цифровому світі створення сайтів стало не лише технічною потребою, а й інструментом розвитку…

2 тижні ago

Плуги для трактора: як обрати ефективне знаряддя для обробітку ґрунту

Сучасне фермерство вже давно вийшло за межі ручної праці — ефективність і врожайність сьогодні залежать…

2 тижні ago