Categories: Відповіді

Коли побілів шоколад

Шоколад може побіліти через підвищену вологість повітря. Саме тому, якщо потримати плитку шоколаду у холодильнику, на ній виступить білий наліт. Ще одна причина, через яку шоколад біліє, — перепади температур. У таких випадках какао-масло виділяється на поверхню плитки, через що і утворюється наліт.26 лип. 2017 р.

Коли на шоколаді білий наліт?

Білий наліт на шоколаді не означає, що продукт зіпсований та шкідливий для здоров'я. Такий наліт називається жировим "посивінням" і говорить про те, що через різкі перепади температур на поверхню шоколаду перемістилося какао-масло.. Про це URA.RU розповіла головний технолог компанії Royal Forest Галина Єгорова.

Чому чорний шоколад став білим?

При тривалому зберіганні, особливо в сухих жарких приміщеннях магазинів, волога на поверхні шоколаду випаровується і розчинені в ній цукру залишаються у вигляді білого нальоту..

admin

Recent Posts

Як грати в казино Slots City: інструкція для новачків

Slots City — одне з найпопулярніших онлайн-казино в Україні, яке працює за офіційною ліцензією Плей…

3 дні ago

Внедрение CRM: как повысить эффективность бизнеса

Современный рынок требует от компаний быстроты реакции, четкой организации работы с клиентами и точного учета…

4 дні ago

Как выбрать серьги и кольца с бриллиантами

Бриллианты на протяжении веков считаются признаком утонченного вкуса и роскоши. Однако при покупке важно учитывать…

4 дні ago

Жіночі та дитячі шапки оптом від українського виробника

Вибір головних уборів — це не лише питання стилю, а й комфорту та якості. Якщо…

6 днів ago

Підручник як основний інструмент здобуття предметних знань.

Сьогодні підручники все ще залишаються фундаментальними інструментами для засвоєння предметних знань. Вони не лише передають…

6 днів ago

Як вибрати ідеальний букет для будь-якої нагоди?

Квіти — це універсальна мова, яка передає емоції без слів. Вони здатні розповісти про закоханість,…

6 днів ago