Categories: Відповіді

Коли побілів шоколад

Шоколад може побіліти через підвищену вологість повітря. Саме тому, якщо потримати плитку шоколаду у холодильнику, на ній виступить білий наліт. Ще одна причина, через яку шоколад біліє, — перепади температур. У таких випадках какао-масло виділяється на поверхню плитки, через що і утворюється наліт.26 лип. 2017 р.

Коли на шоколаді білий наліт?

Білий наліт на шоколаді не означає, що продукт зіпсований та шкідливий для здоров'я. Такий наліт називається жировим "посивінням" і говорить про те, що через різкі перепади температур на поверхню шоколаду перемістилося какао-масло.. Про це URA.RU розповіла головний технолог компанії Royal Forest Галина Єгорова.

Чому чорний шоколад став білим?

При тривалому зберіганні, особливо в сухих жарких приміщеннях магазинів, волога на поверхні шоколаду випаровується і розчинені в ній цукру залишаються у вигляді білого нальоту..

admin

Recent Posts

Дрип-кофе: что это и какие его особенности?

Дрип-кофе – это один из самых удобных и популярных способов приготовления кофе в домашних условиях.…

13 години ago

Тонометри автоматичні

Тонометри автоматичні: огляд популярних моделей і рекомендації щодо вибору Контроль артеріального тиску — це один…

15 години ago

Котли з плитою, чому такі важливі в Україні у 2024 р?

Котли з плитою стали важливими в Україні у 2024 році через кілька ключових причин, які…

15 години ago

Цегла та її марки міцності: Що потрібно знати перед будівництвом?

Міцність цегли є одним із найважливіших параметрів, що впливають на надійність і довговічність будівлі. Вибір…

15 години ago

Переваги електричних навантажувачів: екологічність і ефективність

Електричні навантажувачі стають все більш популярними у світі логістики та складського господарства завдяки своїм численним…

15 години ago

Найкращі львівські магазини для покупки стильного одягу

Львів — місто, яке славиться не лише своєю архітектурною спадщиною, а й чудовим вибором стильного…

15 години ago