Categories: Відповіді

Хаш чи холодець що краще

Яка різниця між хаш і холодець?

Українська холодець готується з яловичих ніг, хвостів, м'яса. Можна додавати і свинячі ноги за бажанням. Кавказький хаш це суп, який готується з рубця (або інакше в народі називають – трібуха), і він вариться в молоці з додаванням усіляких спецій. У хаш ніколи не додадуть свинину, зазвичай роблять із яловичих ніг.

Чия національна страва холодець?

Відомий із XVI століття. У російської кухні є популярною холодною закускою на святковому столі. Зазвичай холодець подають до столу з хріном чи гірчицею. Існують національні різновиди холодця, наприклад, грузинська страва чоловіка, молдавський холодець «ресол» з півня.

admin

Recent Posts

Дрип-кофе: что это и какие его особенности?

Дрип-кофе – это один из самых удобных и популярных способов приготовления кофе в домашних условиях.…

13 години ago

Тонометри автоматичні

Тонометри автоматичні: огляд популярних моделей і рекомендації щодо вибору Контроль артеріального тиску — це один…

15 години ago

Котли з плитою, чому такі важливі в Україні у 2024 р?

Котли з плитою стали важливими в Україні у 2024 році через кілька ключових причин, які…

15 години ago

Цегла та її марки міцності: Що потрібно знати перед будівництвом?

Міцність цегли є одним із найважливіших параметрів, що впливають на надійність і довговічність будівлі. Вибір…

15 години ago

Переваги електричних навантажувачів: екологічність і ефективність

Електричні навантажувачі стають все більш популярними у світі логістики та складського господарства завдяки своїм численним…

15 години ago

Найкращі львівські магазини для покупки стильного одягу

Львів — місто, яке славиться не лише своєю архітектурною спадщиною, а й чудовим вибором стильного…

15 години ago