Categories: Відповіді

Хаш чи холодець що краще

Яка різниця між хаш і холодець?

Українська холодець готується з яловичих ніг, хвостів, м'яса. Можна додавати і свинячі ноги за бажанням. Кавказький хаш це суп, який готується з рубця (або інакше в народі називають – трібуха), і він вариться в молоці з додаванням усіляких спецій. У хаш ніколи не додадуть свинину, зазвичай роблять із яловичих ніг.

Чия національна страва холодець?

Відомий із XVI століття. У російської кухні є популярною холодною закускою на святковому столі. Зазвичай холодець подають до столу з хріном чи гірчицею. Існують національні різновиди холодця, наприклад, грузинська страва чоловіка, молдавський холодець «ресол» з півня.

admin

Recent Posts

Hayloft 2.0 — уютный семейный ресторан с террасой и банкетными залами

Ресторан Hayloft 2.0 — это не просто уютный семейный ресторан с террасой, а целая локация…

21 годину ago

Fiji Lounge Bar — ідеальне місце для банкету чи корпоративу в Києві

Якщо ви шукаєте популярний ресторан на Подолі, де можна з комфортом відпочити та влаштувати свято,…

2 дні ago

Чому онлайн-курси для дітей — більше, ніж шкільне навчання

У наш час формального навчання недостатньо, щоби дитина змогла реалізувати свій потенціал у майбутньому. Знання…

5 днів ago

Квест-кімната “Заборонена локація” – місце, де діти стають героями, а дорослі знову вірять в дива!

Захоплюючий світ магії й пригод, цікаві розваги в компанії друзів чи ровесників, незабутні враження, вибух…

5 днів ago

Як продати комерційну нерухомість: покрокова стратегія для власників і агентів

Продаж комерційної нерухомості - це не просто розмістити оголошення і чекати дзвінків. Ринок комерційної нерухомості відрізняється…

6 днів ago

Виза в США – простой путь с настоящими профессионалами компании VizaUS

Если вы решили поехать в Америку с определенной целью и вам необходимо оформить специальное разрешение…

6 днів ago