Чим змащувати пиріжки перед випічкою
- Яєчний жовток Допускається два варіанти застосування: …
- Яєчний білок Таким чином виходить солодка біла глазур, яка здебільшого трапляється на великодніх пасках або безе. …
- Сметана …
- Вершкове масло …
- Рослинна олія …
- Вершкове масло …
- Солодка вода …
- Медовий сироп
Чим змастити після випічки
- Розтопленим вершковим маслом. Це додасть виробам із тіста блиску, вершкового аромату та присмаку.
- Рослинною олією без запаху – тоді їхня рум’яна скоринка апетитно блищатиме.
- Сиропом – дає глянцеву поверхню. …
- Молоком – пом’якшує скоринку.
- Водою – також робить скоринку м’якшою.
Aug 5, 2022
Куряче яйце Це класичний варіант для рум’яної скоринки. Можна змастити жовтком, білком або цілим яйцем. Останній варіант підходить для булочок і пиріжків зі здобного і дріжджового тіста. Щоб вони блищали, необхідно збити яйце виделкою з дрібкою солі.