Categories: Відповіді

Чим відрізняється наш рис від японської?

Японський має білий ледь жовтуватий відтінок, зберігає щільність та цілісність зерен.. Якщо варити розмазню 1 до 10, рисові зернятка все одно не розпадаються, залишаються пухкими, хоч повністю розм'якшуються. Перетворити такий рис на пюре, натиснувши на нього ложкою, неможливо.Apr 5, 2019

Японська Мал – Назва рису, який вирощують та споживають у Японії. Йдеться про різновиди сорти "японіка" з короткими зернами. Існують два види японського рису – Звичайний (粳米) і клейкий.

Найпопулярніший у росіян сорт рису – круглозерний. Він містить велику кількість крохмалю, тому в готовому вигляді є кремоподібну масу. Круглий Мал ідеальний для приготування суходолу, пирогів, в'язкої каші, пудингів, запіканок. Пропарений Мал не вариться швидше.

У Японії для суші використовують круглозерний клейкий Мал. У ньому більше вологи та крохмалю, ніж в інших сортах, наприклад, басмати.

admin

Recent Posts

Як грати в казино Slots City: інструкція для новачків

Slots City — одне з найпопулярніших онлайн-казино в Україні, яке працює за офіційною ліцензією Плей…

3 дні ago

Внедрение CRM: как повысить эффективность бизнеса

Современный рынок требует от компаний быстроты реакции, четкой организации работы с клиентами и точного учета…

4 дні ago

Как выбрать серьги и кольца с бриллиантами

Бриллианты на протяжении веков считаются признаком утонченного вкуса и роскоши. Однако при покупке важно учитывать…

4 дні ago

Жіночі та дитячі шапки оптом від українського виробника

Вибір головних уборів — це не лише питання стилю, а й комфорту та якості. Якщо…

6 днів ago

Підручник як основний інструмент здобуття предметних знань.

Сьогодні підручники все ще залишаються фундаментальними інструментами для засвоєння предметних знань. Вони не лише передають…

6 днів ago

Як вибрати ідеальний букет для будь-якої нагоди?

Квіти — це універсальна мова, яка передає емоції без слів. Вони здатні розповісти про закоханість,…

6 днів ago