Categories: Відповіді

Чим відрізняється наш рис від японської?

Японський має білий ледь жовтуватий відтінок, зберігає щільність та цілісність зерен.. Якщо варити розмазню 1 до 10, рисові зернятка все одно не розпадаються, залишаються пухкими, хоч повністю розм'якшуються. Перетворити такий рис на пюре, натиснувши на нього ложкою, неможливо.Apr 5, 2019

Японська Мал – Назва рису, який вирощують та споживають у Японії. Йдеться про різновиди сорти "японіка" з короткими зернами. Існують два види японського рису – Звичайний (粳米) і клейкий.

Найпопулярніший у росіян сорт рису – круглозерний. Він містить велику кількість крохмалю, тому в готовому вигляді є кремоподібну масу. Круглий Мал ідеальний для приготування суходолу, пирогів, в'язкої каші, пудингів, запіканок. Пропарений Мал не вариться швидше.

У Японії для суші використовують круглозерний клейкий Мал. У ньому більше вологи та крохмалю, ніж в інших сортах, наприклад, басмати.

admin

Recent Posts

Ароматы для невесты: как выбрать духи для свадьбы

Свадьба — это день, который остается в памяти на всю жизнь. Фотографии, платье, кольца, букеты…

2 тижні ago

Ґрунтовки глибокого проникнення

Ґрунтовка глибокого проникнення — це ключовий матеріал у сучасному будівництві та ремонті, що забезпечує міцність,…

3 тижні ago

Рідкі комплексні добрива: Сучасний підхід до живлення рослин

Кожен, хто займається вирощуванням рослин — чи то на великому полі, чи на власному городі…

3 тижні ago

Автомат 10А для освітлення: чому саме 10 ампер і як не наробити помилок при виборі

Міняєте проводку або просто вирішили оновити старий щиток? Одне з перших питань: які автомати ставити…

4 тижні ago

Купити штучну ялинку: як обрати ідеальну зелену красуню для дому чи офісу

Свято без ялинки уявити складно. Вона створює відчуття затишку, тепла і чарівності, незалежно від того,…

4 тижні ago

Міжнародні перевезення померлих: як проходить процес і хто супроводжує родину

Смерть близької людини за межами рідної країни — це не лише глибокий біль, а й…

4 тижні ago