Categories: Відповіді

Чим небезпечно гріти їжу в мікрохвильовій печі?

Нагріваючись, пластик починає виділяти токсичні речовини, які можуть потрапити у продукти.. Краще користуватися для розігрівання їжі в мікрохвильовій печі скляним або керамічним посудом, без покриттів золотими або срібними візерунками.06 Jan 2022

Є кілька причин, з яких люди можуть побоюватися використовувати мікрохвильовку і розігрівати у ній їжу. Це зниження харчової цінності їжі, можливість появи різних хімічних речовин у їжі, вплив НВЧ-випромінювання на молекулярну структуру продукту.

Вчені з'ясували, що приготування їжі в мікрохвильовий печі впливає хімічний склад їжі. У свою чергу це може призвести до збоїв у роботі лімфатичної системи, порушення її захисних функцій від злоякісних пухлин та зростання кількості ракових клітин у крові.

Дієтолог підкреслила, що нагрівання в мікрохвильовій печі призводить до того, що багато хто продукти не тільки втрачають корисні властивості, а й виділяють отруту. Наприклад, вітамін С при нагріванні руйнується. Тому не варто готувати в мікрохвильовій печі ягоди та фрукти.

admin

Recent Posts

Достижения и опыт агентства Pixel

Узнайте о достижениях агентства Pixel, возможностях команды и спектре интернет-услуг от агентства Pixel. Получите полное…

2 дні ago

Как выбрать идеальную искусственную елку: 5 шагов к новогодней сказке

Зима — это не только морозные узоры на окнах, аромат мандаринов и мерцающий свет гирлянд.…

2 дні ago

Різновиди нарцисів: від класики до екзотики у вашому саду

Коли перші промені весняного сонця торкаються землі, одними з перших назустріch їм розкриваються яскраві голівки…

1 тиждень ago

Чому хрустять суглоби і коли це небезпечно

Хрускіт у суглобах знайомий більшості людей. Декого він зовсім не турбує, інші ж відчувають тривогу,…

1 тиждень ago

Бюджетний лайфхак: Як приховати сліди парковки від дружини

Думаєш, як підібрати фарбу в балончику, щоб підкрасити потертість на машині, а не отримати пляму…

1 тиждень ago

Книга як унікальний проєкт автора

Світ літератури змінюється, і сьогодні книга перестала бути лише художнім твором чи науковою працею. Вона…

2 тижні ago