Categories: Відповіді

Чим корисне сало і чим воно шкідливе для

Сало багате вітамінами А, Е, мінеральними речовинами (калій, фосфор, мідь, селен, цинк та інші), а також поліненасиченими жирними кислотами омега-6, які сприятливо впливають на серцево-судинну систему, сприяють нормалізації рівня холестерину, важливі для обміну речовин, нормальної роботи мозга.19 жовт. 2021 р.

У чому шкода сала?

У чому шкода сала і кому воно заборонено Лікарі не рекомендують вживати сало людям із хворими нирками. Також про це продуєте краще забути тим, хто має серйозні проблеми з печінкою. Для людей з гострою фазою панкреатиту чи холециститу сало – заборонений продукт.

Що якщо щодня є сало?

Я багатьом своїм пацієнтам радять щодня з'їдати 10-30 г свіжого сала. Це не шкідливо, а корисно. Продукт є чудовим джерелом вітамінів A, D, E, нормалізує роботу ШКТ, а також зміцнює кістки», – пояснила Марина Сорокіна.

admin

Recent Posts

Проксі та їх використання

Проксі-сервери стали важливою частиною сучасної інтернет-інфраструктури. Це інструменти, які виступають посередниками між користувачем та ресурсами…

1 годину ago

Дрип-кофе: что это и какие его особенности?

Дрип-кофе – это один из самых удобных и популярных способов приготовления кофе в домашних условиях.…

19 години ago

Тонометри автоматичні

Тонометри автоматичні: огляд популярних моделей і рекомендації щодо вибору Контроль артеріального тиску — це один…

21 годину ago

Котли з плитою, чому такі важливі в Україні у 2024 р?

Котли з плитою стали важливими в Україні у 2024 році через кілька ключових причин, які…

21 годину ago

Цегла та її марки міцності: Що потрібно знати перед будівництвом?

Міцність цегли є одним із найважливіших параметрів, що впливають на надійність і довговічність будівлі. Вибір…

21 годину ago

Переваги електричних навантажувачів: екологічність і ефективність

Електричні навантажувачі стають все більш популярними у світі логістики та складського господарства завдяки своїм численним…

21 годину ago