Categories: Відповіді

Чим фільтрувати сидр?

Найбільш поширені пластинчасті (фільтр-преси), намивальні (кізельгурові) та патронні фільтри. Пластинчасті фільтри можуть застосовуватися для фільтрації будь-якого ступеня залежно від марки фільтрувального картону.Jan 21, 2021

Купаж освітлюють і фільтрують при температурі 80 ° С протягом 1-2 хв. Охолоджують від 0 до – °З живлять діоксидом вуглецю. Розливають по пляшках.

Вміст цукру 10%. При цьому важливо не допускати кип'ятіння соку, інакше через розварювання пектину отримаєте компотний присмак та фінальний сидр замість смакоароматики свіжих яблук схожий на компотну бражку.

Домашній яблучний сидр повинен тинятися в темному місці з температурою 18-27°C приблизно 30-65 днів. Потім на дні з'явиться осад, гідрозатвор не пускатиме бульбашки (рукавичка опаде) і напій помітно посвітлішає, це означає, що бродіння закінчилося.

admin

Recent Posts

Як обрати тактичне спорядження: поради від експертів

Вибір якісного тактичного спорядження — важливий аспект для військових, туристів, мисливців та всіх, хто цінує…

4 години ago

Чорна п’ятниця: книги для українців за зниженими цінами

В очікуванні традиційних передріздвяних знижок покупці планують вигідні покупки: скоро настане Чорна п’ятниця! Книги —…

5 години ago

Святкові подарункові набори з доставкою до Нового року: Підтримуємо українських майстрів

Новорічні свята наближаються, і кожен з нас замислюється над тим, як потішити близьких особливими подарунками.…

1 день ago

Догляд за хворими з психічними розладами в хоспісі для літніх людей

Психічні розлади у літніх людей є серйозною проблемою, яка потребує особливого підходу та професійного догляду.…

2 дні ago

Проекти двоповерхових будинків: сучасні рішення для комфортного життя

Двоповерховий будинок — це сучасне рішення для тих, хто прагне створити затишне і функціональне житло.…

4 дні ago

Вішлист: зручний спосіб організувати свої бажання

Сучасний світ покупок настільки різноманітний, що легко загубитися серед безлічі пропозицій. Буває, ви натрапляєте на…

4 дні ago