Categories: Відповіді

Чи потрібно розморожувати рибу перед варінням супу?

Обов’язково додайте у воду сіль за формулою "1-2-10": на кілограм продукції – 2 літри води і 10-15 грамів кухонної солі. Невелика рибка відтане через 1,5-2 години, більша – через 3-4 години. Але найкращий спосіб – запастися терпінням і розморожувати рибу в холодильнику (на нижній полиці), укривши її харчовою плівкою.

Якщо варити морожену тушку: 1. зверху риба може переваритися, а всередині м’ясо залишиться сирим, готувати таку рибку доведеться в 2 рази довше; 2.

Якщо ж ви купили заморожену рибу і хочете її приготувати тут же, то я рекомендую скористатися мікрохвильовкою – там є спеціальний режим “розморожування”. У мікрохвильовці риба пройде цей шлях швидше, ніж у холодильнику, але якщо режим розморожування буде ввімкнено правильно, то якість риби не постраждає.

admin

Recent Posts

Нестандартная файлово-логическая структура в некоторых моделях внешних дисков

В мире цифровых технологий внешние накопители стали незаменимыми инструментами для хранения, переноса и резервного копирования…

1 день ago

Дверні дотягувачі: комфорт, безпека та естетика у кожному русі

У сучасному будівництві дрібниць не буває. Навіть така на перший погляд проста деталь, як дверний…

1 день ago

Стильні подарунки для чоловіків: коли важлива кожна деталь

Обрати подарунок для чоловіка — завдання не з легких. Щоб справити враження, варто звернути увагу…

3 дні ago

Переваги використання котла тривалого горіння при опаленні приватного будинку

Комфортне проживання в приватному будинку вимагає наявності в ньому системи опалення. Саме вона допомагає піднімати…

3 дні ago

Як купити гарні шини бувші у вжитку

Купівля вживаних шин може бути чудовим рішенням для тих, хто хоче зекономити кошти, не втрачаючи…

3 дні ago

Асортимент спецодягу від Togtrade.com: поєднання безпеки, якості та стилю

У сучасному виробничому середовищі спецодяг давно перестав бути просто уніформою. Це — інструмент, що захищає,…

4 дні ago