Categories: Відповіді

Чи можна їсти кенгурятину?

Крім порушення прав тварин виробництво і споживання кенгурятини вкрай небезпечне для здоров’я людини. Як видно з численних досліджень, у м’ясі кенгуру містяться високі концентрації кишкової палички, сальмонели і токсоплазми.4 Jan 2016

Зовні м’ясо дуже схоже на яловичину, а на смак воно ніжне і м’яке, має легку гірчинку в присмаку, що характерно для будь-якої дичини. Вважається, що смажену кенгурятину краще подавати в напівсирому вигляді, з кров’ю.

1150 руб. за 1 кг (опт від 10 кг)

М’ясо кенгуру ніжніше і має більш насичений смак, ніж інші сорти м’яса. При приготуванні його можна використовувати в стравах, які традиційно готуються з яловичини. Попит на кенгурятину зріс у зв’язку з почастішанням випадків губчастого енцефаліту (коров’ячий сказ).

admin

Recent Posts

Достижения и опыт агентства Pixel

Узнайте о достижениях агентства Pixel, возможностях команды и спектре интернет-услуг от агентства Pixel. Получите полное…

2 дні ago

Как выбрать идеальную искусственную елку: 5 шагов к новогодней сказке

Зима — это не только морозные узоры на окнах, аромат мандаринов и мерцающий свет гирлянд.…

2 дні ago

Різновиди нарцисів: від класики до екзотики у вашому саду

Коли перші промені весняного сонця торкаються землі, одними з перших назустріch їм розкриваються яскраві голівки…

1 тиждень ago

Чому хрустять суглоби і коли це небезпечно

Хрускіт у суглобах знайомий більшості людей. Декого він зовсім не турбує, інші ж відчувають тривогу,…

1 тиждень ago

Бюджетний лайфхак: Як приховати сліди парковки від дружини

Думаєш, як підібрати фарбу в балончику, щоб підкрасити потертість на машині, а не отримати пляму…

1 тиждень ago

Книга як унікальний проєкт автора

Світ літератури змінюється, і сьогодні книга перестала бути лише художнім твором чи науковою працею. Вона…

2 тижні ago