Categories: Відповіді

Чи можна їсти кенгурятину?

Крім порушення прав тварин виробництво і споживання кенгурятини вкрай небезпечне для здоров’я людини. Як видно з численних досліджень, у м’ясі кенгуру містяться високі концентрації кишкової палички, сальмонели і токсоплазми.4 Jan 2016

Зовні м’ясо дуже схоже на яловичину, а на смак воно ніжне і м’яке, має легку гірчинку в присмаку, що характерно для будь-якої дичини. Вважається, що смажену кенгурятину краще подавати в напівсирому вигляді, з кров’ю.

1150 руб. за 1 кг (опт від 10 кг)

М’ясо кенгуру ніжніше і має більш насичений смак, ніж інші сорти м’яса. При приготуванні його можна використовувати в стравах, які традиційно готуються з яловичини. Попит на кенгурятину зріс у зв’язку з почастішанням випадків губчастого енцефаліту (коров’ячий сказ).

admin

Recent Posts

Ароматы для невесты: как выбрать духи для свадьбы

Свадьба — это день, который остается в памяти на всю жизнь. Фотографии, платье, кольца, букеты…

2 тижні ago

Ґрунтовки глибокого проникнення

Ґрунтовка глибокого проникнення — це ключовий матеріал у сучасному будівництві та ремонті, що забезпечує міцність,…

3 тижні ago

Рідкі комплексні добрива: Сучасний підхід до живлення рослин

Кожен, хто займається вирощуванням рослин — чи то на великому полі, чи на власному городі…

3 тижні ago

Автомат 10А для освітлення: чому саме 10 ампер і як не наробити помилок при виборі

Міняєте проводку або просто вирішили оновити старий щиток? Одне з перших питань: які автомати ставити…

4 тижні ago

Купити штучну ялинку: як обрати ідеальну зелену красуню для дому чи офісу

Свято без ялинки уявити складно. Вона створює відчуття затишку, тепла і чарівності, незалежно від того,…

4 тижні ago

Міжнародні перевезення померлих: як проходить процес і хто супроводжує родину

Смерть близької людини за межами рідної країни — це не лише глибокий біль, а й…

4 тижні ago