Categories: Відповіді

Чому збиті вершки не тримають форму?

Щоб вершки добре збилися і тримали форму завжди пам'ятайте кілька правил:

  1. Вершки мають бути свіжими. Перевіряйте не лише термін придатності на упаковці, а й самі вершки перед збиванням. …
  2. Вершки мають бути холодними. …
  3. Краще збивати невеликими порціями об'ємом до 300 мл.
  4. І останнє правило.

За допомогою кондитерської цукрової пудри та желатину вершки стабілізують так: взяти 1/4 вершків у рецепті, додати желатин та цукрову пудру за рецептом, підігріти до повного розчинення цукрової пудри та желатину, але не кип'ятити (не вище 60-70С). Цього буде достатньо, щоб заварити крохмаль і повністю розчинити желатин.

Починайте збивати на невеликій швидкості, поступово підвищуючи її до середньої; – краще збивати невеликими порціями, об'ємом 200 – 300 мл; – Якщо користуєтеся міксером, починайте збивати на найповільнішій швидкості. Домоглися стабільної консистенції – одразу зупиняйтеся, інакше їх можна перезбити, і вони розшаруються.

admin

Recent Posts

Нестандартная файлово-логическая структура в некоторых моделях внешних дисков

В мире цифровых технологий внешние накопители стали незаменимыми инструментами для хранения, переноса и резервного копирования…

11 години ago

Дверні дотягувачі: комфорт, безпека та естетика у кожному русі

У сучасному будівництві дрібниць не буває. Навіть така на перший погляд проста деталь, як дверний…

11 години ago

Стильні подарунки для чоловіків: коли важлива кожна деталь

Обрати подарунок для чоловіка — завдання не з легких. Щоб справити враження, варто звернути увагу…

2 дні ago

Переваги використання котла тривалого горіння при опаленні приватного будинку

Комфортне проживання в приватному будинку вимагає наявності в ньому системи опалення. Саме вона допомагає піднімати…

2 дні ago

Як купити гарні шини бувші у вжитку

Купівля вживаних шин може бути чудовим рішенням для тих, хто хоче зекономити кошти, не втрачаючи…

2 дні ago

Асортимент спецодягу від Togtrade.com: поєднання безпеки, якості та стилю

У сучасному виробничому середовищі спецодяг давно перестав бути просто уніформою. Це — інструмент, що захищає,…

3 дні ago