Categories: Відповіді

Чому збиті вершки не тримають форму?

Щоб вершки добре збилися і тримали форму завжди пам'ятайте кілька правил:

  1. Вершки мають бути свіжими. Перевіряйте не лише термін придатності на упаковці, а й самі вершки перед збиванням. …
  2. Вершки мають бути холодними. …
  3. Краще збивати невеликими порціями об'ємом до 300 мл.
  4. І останнє правило.

За допомогою кондитерської цукрової пудри та желатину вершки стабілізують так: взяти 1/4 вершків у рецепті, додати желатин та цукрову пудру за рецептом, підігріти до повного розчинення цукрової пудри та желатину, але не кип'ятити (не вище 60-70С). Цього буде достатньо, щоб заварити крохмаль і повністю розчинити желатин.

Починайте збивати на невеликій швидкості, поступово підвищуючи її до середньої; – краще збивати невеликими порціями, об'ємом 200 – 300 мл; – Якщо користуєтеся міксером, починайте збивати на найповільнішій швидкості. Домоглися стабільної консистенції – одразу зупиняйтеся, інакше їх можна перезбити, і вони розшаруються.

admin

Recent Posts

Достижения и опыт агентства Pixel

Узнайте о достижениях агентства Pixel, возможностях команды и спектре интернет-услуг от агентства Pixel. Получите полное…

2 дні ago

Как выбрать идеальную искусственную елку: 5 шагов к новогодней сказке

Зима — это не только морозные узоры на окнах, аромат мандаринов и мерцающий свет гирлянд.…

2 дні ago

Різновиди нарцисів: від класики до екзотики у вашому саду

Коли перші промені весняного сонця торкаються землі, одними з перших назустріch їм розкриваються яскраві голівки…

1 тиждень ago

Чому хрустять суглоби і коли це небезпечно

Хрускіт у суглобах знайомий більшості людей. Декого він зовсім не турбує, інші ж відчувають тривогу,…

1 тиждень ago

Бюджетний лайфхак: Як приховати сліди парковки від дружини

Думаєш, як підібрати фарбу в балончику, щоб підкрасити потертість на машині, а не отримати пляму…

1 тиждень ago

Книга як унікальний проєкт автора

Світ літератури змінюється, і сьогодні книга перестала бути лише художнім твором чи науковою працею. Вона…

2 тижні ago