Різне

Як організувати ідеальний кейтеринг для корпоративного заходу?

Задумайтесь, що людям найбільше запам’ятовується після корпоративів? Звісно, їжа. Тож, якщо ви хочете справити гарне враження і залишитися в пам’яті з позитивного боку, основний акцент варто зробити на кейтерингу для вашого корпоративного заходу. Фахівці компанії Servizio, яка надає кейтерингові послуги в Івано-Франківську, поділилися порадами щодо організації ідеального корпоративного заходу.

Їжа на корпоративі: банкет чи фуршет?

Банкет – формат, який передбачає певне розташування столів з посадкою гостей. Їжа, відповідно, розраховується на вживання сидячи. Це хороший варіант для заходу на велику кількість людей. Чому:

  • Простіше слідкувати за порядком та переміщенням людей;
  • Схема розміщення столів полегшує роботу офіціантів;
  • Персонал може контролювати подачу страв і прибирання посуду.

Фуршет – це альтернатива банкету, коли немає можливості встановити столи на локації, а також коли людей відносно небагато. В такому форматі потрібен контроль за перебігом подій, а кейтерингова компанія має організувати окремі “острівки” – наприклад, з напоями, їжею для вегетаріанців та подібне.

Корпоратив на свіжому повітрі

У даному випадку рекомендується знайти локацію у тінистій місцевості. Продукти мають бути такими, що не псуються швидко за теплої погоди. Але не лише не псуються – а й не втрачають естетичного вигляду.
Що потрібно врахувати для кейтерингу на корпоративі “опен ейр”:

  • Чи можна на місці порізати продукти, приготувати страви. Якщо ні – привезти заготовлене;
  • Чи потрібне спорядження для вуличного приготування їжі – мангали, грилі та інше;
  • Чи є можливості підключення електроприладів, якщо ні – забезпечити автономні джерела живлення.

Які страви можна обрати для кейтерингу на корпоративі

  • Стейки та відбивні – класика, перевірена часом, і яка подобається усім;
  • Риба, запечена під соусом – підійде для вегетаріанців;
  • Запечена птиця – стане окрасою будь-якого столу;
  • Жульєн з грибам – самостійна страва, яка подається порційно;
  • Салат “Цезарь” – легка і свіжа страва на всі сезони;
  • Канапе – практична їжа “на один укус”, яка завжди популярна;
  • М’ясна тарілка – з копченим м’ясом, хамоном, ковбасками;
  • Фруктова тарілка – не лише смачно і корисно, але й естетично привабливо;
  • Тірамісу – легкий та смачний десерт, не залишить байдужим нікого;
  • Чізкейк – ніжна текстура, ідеальний вибір на завершення заходу.

Як організувати кейтеринг для корпоративу в Івано-Франківську

Компанія Servizio пропонує вашій увазі послуги кейтерингу на корпоративні заходи в Івано-Франківську. Якщо ви бажаєте, щоб ваш корпоратив пройшов на найвищому рівні, і всі гості залишилися задоволеними (як мінімум – їжею), вам достатньо залишити заявку на сайті компанії – представники Servizio зв’яжуться з вами та запропонують оптимальний варіант кейтерингу на вашій локації.

Джерело – https://servizio.com.ua/

admin

Recent Posts

CAT ORANGE: український бренд дизайнерського жіночого одягу

CAT ORANGE — це не просто ще один бренд жіночого одягу. Це новий голос української…

11 години ago

Якісний посуд для дому: як купити посуд від iPosuda вигідно

Посуд щодня супроводжує нас на кухні, під час сніданків, вечерь, свят і приготування страв. Він…

2 дні ago

Електронні ваги від виробника: що варто знати перед покупкою

Сфера торгівлі, складської логістики, громадського харчування та промисловості не може обійтись без точного вимірювання ваги.…

2 дні ago

Как постельное бельё влияет на качество сна: советы по выбору для всей семьи

Как постельное бельё влияет на качество сна: советы по выбору для всей семьи Каждый из…

3 дні ago

AI ML — это будущее цифрового бизнеса и интеллектуальных систем

Термины AI (искусственный интеллект) и ML (машинное обучение) уже давно перестали быть частью только научных…

6 днів ago

Як мікродозинг пантерного мухомора може розкрити розумовий потенціал?

Останнім часом все більше зростає інтерес до природних способів покращення фізіологічних і зокрема когнітивних функцій…

6 днів ago