Різне

Як організувати ідеальний кейтеринг для корпоративного заходу?

Задумайтесь, що людям найбільше запам’ятовується після корпоративів? Звісно, їжа. Тож, якщо ви хочете справити гарне враження і залишитися в пам’яті з позитивного боку, основний акцент варто зробити на кейтерингу для вашого корпоративного заходу. Фахівці компанії Servizio, яка надає кейтерингові послуги в Івано-Франківську, поділилися порадами щодо організації ідеального корпоративного заходу.

Їжа на корпоративі: банкет чи фуршет?

Банкет – формат, який передбачає певне розташування столів з посадкою гостей. Їжа, відповідно, розраховується на вживання сидячи. Це хороший варіант для заходу на велику кількість людей. Чому:

  • Простіше слідкувати за порядком та переміщенням людей;
  • Схема розміщення столів полегшує роботу офіціантів;
  • Персонал може контролювати подачу страв і прибирання посуду.

Фуршет – це альтернатива банкету, коли немає можливості встановити столи на локації, а також коли людей відносно небагато. В такому форматі потрібен контроль за перебігом подій, а кейтерингова компанія має організувати окремі “острівки” – наприклад, з напоями, їжею для вегетаріанців та подібне.

Корпоратив на свіжому повітрі

У даному випадку рекомендується знайти локацію у тінистій місцевості. Продукти мають бути такими, що не псуються швидко за теплої погоди. Але не лише не псуються – а й не втрачають естетичного вигляду.
Що потрібно врахувати для кейтерингу на корпоративі “опен ейр”:

  • Чи можна на місці порізати продукти, приготувати страви. Якщо ні – привезти заготовлене;
  • Чи потрібне спорядження для вуличного приготування їжі – мангали, грилі та інше;
  • Чи є можливості підключення електроприладів, якщо ні – забезпечити автономні джерела живлення.

Які страви можна обрати для кейтерингу на корпоративі

  • Стейки та відбивні – класика, перевірена часом, і яка подобається усім;
  • Риба, запечена під соусом – підійде для вегетаріанців;
  • Запечена птиця – стане окрасою будь-якого столу;
  • Жульєн з грибам – самостійна страва, яка подається порційно;
  • Салат “Цезарь” – легка і свіжа страва на всі сезони;
  • Канапе – практична їжа “на один укус”, яка завжди популярна;
  • М’ясна тарілка – з копченим м’ясом, хамоном, ковбасками;
  • Фруктова тарілка – не лише смачно і корисно, але й естетично привабливо;
  • Тірамісу – легкий та смачний десерт, не залишить байдужим нікого;
  • Чізкейк – ніжна текстура, ідеальний вибір на завершення заходу.

Як організувати кейтеринг для корпоративу в Івано-Франківську

Компанія Servizio пропонує вашій увазі послуги кейтерингу на корпоративні заходи в Івано-Франківську. Якщо ви бажаєте, щоб ваш корпоратив пройшов на найвищому рівні, і всі гості залишилися задоволеними (як мінімум – їжею), вам достатньо залишити заявку на сайті компанії – представники Servizio зв’яжуться з вами та запропонують оптимальний варіант кейтерингу на вашій локації.

Джерело – https://servizio.com.ua/

admin

Recent Posts

Ароматы для невесты: как выбрать духи для свадьбы

Свадьба — это день, который остается в памяти на всю жизнь. Фотографии, платье, кольца, букеты…

2 тижні ago

Ґрунтовки глибокого проникнення

Ґрунтовка глибокого проникнення — це ключовий матеріал у сучасному будівництві та ремонті, що забезпечує міцність,…

3 тижні ago

Рідкі комплексні добрива: Сучасний підхід до живлення рослин

Кожен, хто займається вирощуванням рослин — чи то на великому полі, чи на власному городі…

3 тижні ago

Автомат 10А для освітлення: чому саме 10 ампер і як не наробити помилок при виборі

Міняєте проводку або просто вирішили оновити старий щиток? Одне з перших питань: які автомати ставити…

4 тижні ago

Купити штучну ялинку: як обрати ідеальну зелену красуню для дому чи офісу

Свято без ялинки уявити складно. Вона створює відчуття затишку, тепла і чарівності, незалежно від того,…

4 тижні ago

Міжнародні перевезення померлих: як проходить процес і хто супроводжує родину

Смерть близької людини за межами рідної країни — це не лише глибокий біль, а й…

4 тижні ago