Задумайтесь, що людям найбільше запам’ятовується після корпоративів? Звісно, їжа. Тож, якщо ви хочете справити гарне враження і залишитися в пам’яті з позитивного боку, основний акцент варто зробити на кейтерингу для вашого корпоративного заходу. Фахівці компанії Servizio, яка надає кейтерингові послуги в Івано-Франківську, поділилися порадами щодо організації ідеального корпоративного заходу.
Їжа на корпоративі: банкет чи фуршет?
Банкет – формат, який передбачає певне розташування столів з посадкою гостей. Їжа, відповідно, розраховується на вживання сидячи. Це хороший варіант для заходу на велику кількість людей. Чому:
- Простіше слідкувати за порядком та переміщенням людей;
- Схема розміщення столів полегшує роботу офіціантів;
- Персонал може контролювати подачу страв і прибирання посуду.
Фуршет – це альтернатива банкету, коли немає можливості встановити столи на локації, а також коли людей відносно небагато. В такому форматі потрібен контроль за перебігом подій, а кейтерингова компанія має організувати окремі “острівки” – наприклад, з напоями, їжею для вегетаріанців та подібне.
Корпоратив на свіжому повітрі
У даному випадку рекомендується знайти локацію у тінистій місцевості. Продукти мають бути такими, що не псуються швидко за теплої погоди. Але не лише не псуються – а й не втрачають естетичного вигляду.
Що потрібно врахувати для кейтерингу на корпоративі “опен ейр”:
- Чи можна на місці порізати продукти, приготувати страви. Якщо ні – привезти заготовлене;
- Чи потрібне спорядження для вуличного приготування їжі – мангали, грилі та інше;
- Чи є можливості підключення електроприладів, якщо ні – забезпечити автономні джерела живлення.
Які страви можна обрати для кейтерингу на корпоративі
- Стейки та відбивні – класика, перевірена часом, і яка подобається усім;
- Риба, запечена під соусом – підійде для вегетаріанців;
- Запечена птиця – стане окрасою будь-якого столу;
- Жульєн з грибам – самостійна страва, яка подається порційно;
- Салат “Цезарь” – легка і свіжа страва на всі сезони;
- Канапе – практична їжа “на один укус”, яка завжди популярна;
- М’ясна тарілка – з копченим м’ясом, хамоном, ковбасками;
- Фруктова тарілка – не лише смачно і корисно, але й естетично привабливо;
- Тірамісу – легкий та смачний десерт, не залишить байдужим нікого;
- Чізкейк – ніжна текстура, ідеальний вибір на завершення заходу.
Як організувати кейтеринг для корпоративу в Івано-Франківську
Компанія Servizio пропонує вашій увазі послуги кейтерингу на корпоративні заходи в Івано-Франківську. Якщо ви бажаєте, щоб ваш корпоратив пройшов на найвищому рівні, і всі гості залишилися задоволеними (як мінімум – їжею), вам достатньо залишити заявку на сайті компанії – представники Servizio зв’яжуться з вами та запропонують оптимальний варіант кейтерингу на вашій локації.
Джерело – https://servizio.com.ua/