Горох обов'язково потрібно замочити у холодній воді на 5 годин, а краще на ніч. Це значно скоротить час варіння каші. Якщо немає часу довго замочувати горох, можна прискорити процес за допомогою соди. Це і є головна хитрість!
31 Грудня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Коли курчат можна переводити на дорослий корм?
Відгодівлю м'ясних курчат починають на 1 місяць. Птахів переводять на…
Що таке подвійний результат у хокеї?
Подвійний шанс «1Х» Ставка на подвійний результат «1Х» позначає ставку…
Мастика як зробити м'якше
Чи можна розм'якшити мастику?Не поспішайте викидати засохлу кондитерську мастику. Цукрову…