Горох обов'язково потрібно замочити у холодній воді на 5 годин, а краще на ніч. Це значно скоротить час варіння каші. Якщо немає часу довго замочувати горох, можна прискорити процес за допомогою соди. Це і є головна хитрість!
31 Грудня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Що заливати у машину?
Рідини які необхідно міняти в автомобілімоторне масло;трансмісійне масло;гальмівна рідина;охолоджуюча рідина;рідина…
Де краще відпочивати Белек чи Сіде?
Середньостатистичного туриста і в Белеку і в Сіді буде дуже…
Як швидко промерзає будинок без опалення?
Нижче наведені приблизні розрахунки часу остигання будівель різних конструкцій. У…