Сковороду необхідно спочатку ретельно вимити, просушити, потім прожарити з кам'яною сіллю (поки сіль не набуде сірого кольору), потім добре змастити всю поверхню, включаючи борти, маслом і прожарити на плиті або в духовці приблизно годину.
3 Жовтня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Що треба зробити щоб вступити до Пироговського медичного центру?
Предмети ЄДІ, які ви складаєте Математика Російська мова Фізика Суспільствознавство…
Чому при розстроченні сума менша?
Сума замовлення в чеку буде меншою, ніж розмір виплат за…
Як Сортувати та фільтрувати дані?
Як фільтрувати дані за умовою Відкрийте файл у Google Таблицях…