Під час варіння клітини картоплі руйнуються і їх виділяється крохмаль. Від того, скільки крохмалю виділилося, залежатиме консистенція вашого пюре. Якщо ви хочете, щоб воно вийшло м'яким і кремовим, має виділитися достатня кількість крохмалю, але не дуже багато, інакше картопля стане клейкою.
24 Травня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Які рослини сплять зимою?
Глоксінія, гіпоаструм, ахіменес, каладіум повністю відмирають на цей час. Їхні…
Що таке спалювання токена?
Спалювання – це механізм, який назавжди вилучає з обігу якусь…
Новоросійськ коли вмикають опалення
Стало відомо коли в Новоросійську дадуть опалення 2022 Відповідну постанову…