Опустіть пасту в киплячу воду і повільно перемішайте. Доведіть пасту до кипіння. Паста аль денте вийде, якщо варити її 10 хвилин, періодично помішуючи і не накриваючи кришкою. А тим, хто цінує ніжнішу текстуру пасти, потрібно відварювати її на одну хвилину довше.
9 Липня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Скільки калорій у малосольній червоній рибі?
До неї належать такі види, як тріска, хек, мінтай, камбала.…
Яку роль відіграє безликий?
Безликий – так званий дух нескінченності. Він не відчуватиме болісного…
Як визначити магнітну монету чи ні?
Основна магнітної монети – це плакована сталь, яка якраз і…