Чим краще годувати ракових хворих

Немає коментарів

Для повноцінного харчування необхідно їсти відварене нежирне м'ясо. Свіжу рибу, краще відварену по 3 рази на тиждень. Птах і яйця (джерело білка). З молочних продуктів – кефір, йогурт, сир, пахта (масляка), олія.

Які продукти убивають ракові пухлини?

орегано, шавлія, майоран, м'ята та меліса, кріп і петрушка, естрагон та інші прянощі мають протиракову дію завдяки наявності насиченого зеленого відтінку; ячмінь – наявність ферменту супероксиддисмутазу руйнує вільні радикали, що сприяють зростанню ракових клітин.

Що категорично не можна при раку?

Пацієнтам, у яких діагностовано рак, протипоказано споживання жирної та калорійної їжі, консервантів, копченої, солодкої та сильно солоної їжі.. Варто відмовитися від рафінованого цукру, напівфабрикатів і особливо фастфуду. А ось кількість білків хворим слід збільшити.

Пов'язані записи