З плодів лісової яблуні готують вино, соки, сиропи, оцет яблучний, варять варення. Завдяки великому вмісту пектинових речовин з них роблять мармелад, желе, пастилу, сухий кисіль та ін. Лікарські властивості. З лікувальною метою використовують листя, квіти та плоди лісової яблуні.
19 Листопада, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Скільки можна зберігати борошно?
Борошно повинне зберігатися в сухому та прохолодному місці. Термін зберігання…
Як зробити замовлення через транспортну компанію
Як здійснюється доставка транспортною компанією?Працівники транспортної компанії дзвонять одержувачу вантажу…
Яку шкоду несуть насіння?
Сире насіння соняшнику: користь і шкода Тривалий час помилково вважалося,…