З плодів лісової яблуні готують вино, соки, сиропи, оцет яблучний, варять варення. Завдяки великому вмісту пектинових речовин з них роблять мармелад, желе, пастилу, сухий кисіль та ін. Лікарські властивості. З лікувальною метою використовують листя, квіти та плоди лісової яблуні.
19 Листопада, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Коли та ким проводиться позаплановий інструктаж?
Хто організовує та проводить? Позаплановий інструктаж проводить керівник підрозділу або…
Що продавати з гарною маржею
Що продавати із високою маржою?Це всілякі гігієнічні приладдя, шкарпетки-труси, побутова…
Що робити з Кільцем заручин після розставання з хлопцем?
Що робити з кільцем заручини після розставання? Прикмети у разі…