Візьміть шкаралупу від свіжих, сирих яєць, ретельно промийте і прокип'ятіть протягом 5 хвилин. Потім покладіть її на сухий рушник і залиште сохнути на 5-6 годин. Видаліть тоненькі плівки з внутрішнього боку і добре подрібніть шкаралупу у ступці.
12 Жовтня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Коли годувати томати Азофоської?
Помідори рекомендується підгодовувати розчином Амофоски кілька разів – при пересадці…
Як підключити скарт до дзвіночків
Роз'єм SCART Купуємо перехідник скарт-тюльпани та шнур тюльпан-тюльпан. Перехідник підключаємо…
Скільки росте корінний ікло?
Формування постійного прикусу починається з появи перших молярів нижньої щелепи…