Візьміть шкаралупу від свіжих, сирих яєць, ретельно промийте і прокип'ятіть протягом 5 хвилин. Потім покладіть її на сухий рушник і залиште сохнути на 5-6 годин. Видаліть тоненькі плівки з внутрішнього боку і добре подрібніть шкаралупу у ступці.
12 Жовтня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
З чого роблять шаль
Пух оренбурзьких кіз – Найтонший у світі: товщина пуху оренбурзьких…
Як зробити сир будинку покроково
Скільки потрібно молока для 1 кг сиру?З 1 літра молока…
Який мозок у земноводних?
Мозок амфібій відрізняється від мозку риб великим розвитком переднього відділу…