Ви можете їсти їх як сирими, так і смаженими. При правильній тепловій обробці гарбузове насіння корисне так само, як і сире. Більше того, обсмажування допомагає збільшити кількість антиоксидантів у цьому продукті. Насіння містить залізо, мінерал, важливий для функції еритроцитів, а також калій, фосфор, цинк та магній.
12 Серпня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Чи можна підключити з VGA до HDMI?
У вас є старий комп'ютер або ноутбук, який ви хочете…
Як знімають шви після пересадки рогівки?
Зняття рогівкових швів здійснюють за допомогою мікрохірургічного інструментарію: пінцету, леза…
Скільки перемог у Гарсії?
Колишній тимчасовий чемпіон світу за версією WBC Райан Гарсія (23-0)…