Ви можете їсти їх як сирими, так і смаженими. При правильній тепловій обробці гарбузове насіння корисне так само, як і сире. Більше того, обсмажування допомагає збільшити кількість антиоксидантів у цьому продукті. Насіння містить залізо, мінерал, важливий для функції еритроцитів, а також калій, фосфор, цинк та магній.
12 Серпня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Що робити, якщо собака постійно рве піною?
Якщо блювання білою піною відбувається регулярно і багаторазово, самопочуття собаки…
Скільки калорій у щупальці восьминога?
Скільки калорій у копченому восьминозі?Зміст:1 Скільки калорій у копченому восьминозі?2…
Як відзначають різдво в Японії: традиції та особливості
Різдво – це одне з найпопулярніших і найяскравіших свят, яке…