Ви можете їсти їх як сирими, так і смаженими. При правильній тепловій обробці гарбузове насіння корисне так само, як і сире. Більше того, обсмажування допомагає збільшити кількість антиоксидантів у цьому продукті. Насіння містить залізо, мінерал, важливий для функції еритроцитів, а також калій, фосфор, цинк та магній.
12 Серпня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Як правильно благословити хрещеника на весілля
Які слова говорити під час благословення?Ви просите батьківського благословення, а…
Якого року помер Олексій Маресьєв?
Що сталося з Олексієм Маресьєвим?Зміст:1 Що сталося з Олексієм Маресьєвим?2…
Які типи фрез є найпоширенішими?
Основні види фрез Одними з найбільш поширених є циліндричні фрези,…