Ви можете їсти їх як сирими, так і смаженими. При правильній тепловій обробці гарбузове насіння корисне так само, як і сире. Більше того, обсмажування допомагає збільшити кількість антиоксидантів у цьому продукті. Насіння містить залізо, мінерал, важливий для функції еритроцитів, а також калій, фосфор, цинк та магній.
12 Серпня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Чому на кухні завелися мурахи?
Причини появи мурах Комах приваблюють крихти та залишки їжі. Якщо…
Чим відрізняється кряква від сірої качки?
Сіра качка трохи менша за крякву. Голова селезня в шлюбному…
Скільки буде 1 кг у ньютонах?
Кілограм-сила – це одиниця виміру МКГСС, яка незабаром має перестати…