Ви можете їсти їх як сирими, так і смаженими. При правильній тепловій обробці гарбузове насіння корисне так само, як і сире. Більше того, обсмажування допомагає збільшити кількість антиоксидантів у цьому продукті. Насіння містить залізо, мінерал, важливий для функції еритроцитів, а також калій, фосфор, цинк та магній.
12 Серпня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Скільки заробляє Вальве?
За даними «Форбс», Valve оцінюється різними джерелами у проміжку від…
Чим розбавляють алкідний лак?
Відповідним засобом стане уайт-спірит. Важливо пам'ятати, що частка розчинника не…
Який напис залишився зовні Рейхстагу?
08.05.2021. "Німецькому народу" – Такий напис розмістили на фасаді Рейхстагу…