Цінність його підтверджується ще й тим, що традиційно оцет отримували з тієї сировини, що було доступно: у Західній Європі та Центральній Азії – з винограду, в Англії – з ячмінного солоду, у Китаї та Японії – з рису, в Америці – з тростинного цукру , на островах Океанії – з кокосового молока
23 Січня, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Які види відносяться до тих, хто вимирає?
Вимираючі види (Endangered, EN) – виглядкількість особин якого досить велика,…
Для чого корисна плазма?
Плазма сприяє підвищенню шкірного імунітету. У підсумку шкіра набуває здоровішого…
Скільки сохне цементна доріжка?
За температури навколишнього середовища від +20 до +30 градусів цемент…