Пшеничне борошно загального призначення виготовляють із м'якої пшениці різного помелу. Типи пшеничного борошна загального призначення залежно від білизни, масової частки золи, масової частки сирої клейковини та крупності помелу: М 55-23 – частка сирої клековини 23,0%; частка золи у перерахунку на суху речовину 0,55%.
12 Червня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Чим небезпечна ерозія рогівки?
Ерозія рогівки – це дефект поверхневого (епітеліального) шару клітин рогової…
Як користуватися нівеліром від репера
Як правильно працювати з нівеліром?Нівелірна рейка встановлюється на початкову точку…
У чому причина набряку обличчя?
Причини набряку та почервоніння шкіри обличчя та тіла Головна причина…