Пшеничне борошно загального призначення виготовляють із м'якої пшениці різного помелу. Типи пшеничного борошна загального призначення залежно від білизни, масової частки золи, масової частки сирої клейковини та крупності помелу: М 55-23 – частка сирої клековини 23,0%; частка золи у перерахунку на суху речовину 0,55%.
12 Червня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Коли використовується розрив сторінки
Для поділу та форматування документів використовуються розриви розділу. Наприклад, ви…
Яку рибу можна впіймати на дощового хробака?
Дощовий черв'як у риболовлі На виповзок ловлять усі види прісноводних…
Чому Běijīng а не Пекін?
Beijing означає у перекладі – «північна столиця». Місто справді знаходиться…