Пшеничне борошно загального призначення виготовляють із м'якої пшениці різного помелу. Типи пшеничного борошна загального призначення залежно від білизни, масової частки золи, масової частки сирої клейковини та крупності помелу: М 55-23 – частка сирої клековини 23,0%; частка золи у перерахунку на суху речовину 0,55%.
12 Червня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Чому у нас немає авіаносців?
Таким чином, головними причинами того, чому Росія не будує авіаносці,…
Чи можна їсти рибу з нерестовими змінами?
Всі ці зміни відбуваються, наприклад, із кетою, коли вона заходить…
Хто побудував червоні стіни Кремля?
Сучасні стіни і вежі Кремля з червоної цегли були побудовані…