Якщо вода випарувалася, а рис ще сирий, то рисовий шар у кількох місцях проколюють паличкою та у лунки наливають воду. Це можна зробити кілька разів. Коли рис стане м'яким і вода повністю випарується, вогонь зменшують до мінімуму і рис накривають тарілкою на 15-20 хв., щоб плов упрів.
1 Серпня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Чому завжди холодно на єврейський Великдень?
У похолодання під час Єврейських купок є наукове пояснення. Песах…
Чому лишайники відносяться до грибів?
Листник лишайника являє собою симбіотичний організм, що складається з гриба…
Як перевірити справжність виробу Булгарі?
На оригінальному кільці можна знайти відповідні розміри на внутрішній стороні…