Не треба так. Устричний і рибний соус зовсім не схожі на всіх – від смаку до способу приготування. Устричний соус вариться у великих чанах до загусання, тоді як рибний соус – це продукт ферментації анчоусів, яких витримують у бочках кілька років. Як бачите, нічого спільного.
24 Травня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Що можна зробити з пелюстками троянд?
У косметології застосовують засушені пелюстки троянд. Вимийте та висушіть їх,…
Як зняти лючок бензобака на октавії
Як відкрити кришку бензобака Шкода Октавія?Беремо пластикову картку і підтягуємо…
Як оновити кухонні дверцята своїми руками: прості ідеї та поради
Кухня є однією з найважливіших частин будинку, і кухонні дверцята…