Мінімальний час маринування курятини – 2 години, свинини – 4 години, яловичини та баранини – 6 годин. Не лише старе, а й молоде м'ясо може спокійно маринуватись добу або навіть дві. Інгредієнти у складі маринадів, зокрема цибуля, мають антибактеріальні властивості. А це означає, що м'ясо зберігатиметься довше.
28 Червня, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Чим гречка відрізняється від січки?
Що таке крупа січка?Зміст:1 Що таке крупа січка?2 Яку гречану…
Навіщо потрібна орденська планка?
Орденська планка – пристосування для носіння орденських (медальних) стрічок.Як вішати…
Чому гривня називається гривнею?
гривня, IPA: /ˈɦrɪu̯ɲɑ/) – національна валюта України (з 1996 року),…