Мінімальний час маринування курятини – 2 години, свинини – 4 години, яловичини та баранини – 6 годин. Не лише старе, а й молоде м'ясо може спокійно маринуватись добу або навіть дві. Інгредієнти у складі маринадів, зокрема цибуля, мають антибактеріальні властивості. А це означає, що м'ясо зберігатиметься довше.
28 Червня, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Як інакше називають арсенал?
Як ще називають Манчестер Юнайтед?Зміст:1 Як ще називають Манчестер Юнайтед?2…
Як часто можна використовувати інспектор краплі?
Як часто стоїть використовувати краплі Inspector? Краплі на холку Inspector…
Як зняти дверну карту.
Як зняти задню дверну картку Веста?Викручуємо головкою на 10 два…