Вода додається у вино, а не вино у воду. Розбавляйте вино чистою, дистильованою водою, придатною для пиття. Згідно з традицією, червоні вина розбавляються гарячою водою, а білі холодною. Не розводьте водою кріплені вина – вони втрачають свій смак.
4 Березня, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Як приготувати порошок з яєчної шкаралупи?
Візьміть шкаралупу від свіжих, сирих яєць, ретельно промийте і прокип'ятіть…
Як одягатись повним жінкам маленького зросту?
Вибирайте блузи та светри з V-подібним вирізом з м'яких, гнучких…
Скільки людей у дивізії Червоної Армії?
Чисельність особового складу дивізії становила приблизно 6000 осіб, загальна чисельність…