Обсохлий горох сушать у духовці за три прийоми. Перші 2:00 при мінімальній температурі 35-40 °С. Потім горох виймають і дають йому повністю охолонути і злегка підсохнути повітря протягом 2-х годин. Після цього горох знову поміщають у духовку на 2:00 і сушать при температурі 45-50 °С.
28 Жовтня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Як правильно пропонувати меню?
Класична черговість подачі страв: салати -> закуски -> супи ->…
Які фракції є у Держдумі?
«ЄДИНА РОСІЯ» Фракція Всеросійської політичної партії «ЄДИНА РОСІЯ» … КПРФ…
Що хорошого при діабеті 2 типу
При цукровому діабеті 2 типи рекомендовано нормалізувати вагу та контролювати…