Обсохлий горох сушать у духовці за три прийоми. Перші 2:00 при мінімальній температурі 35-40 °С. Потім горох виймають і дають йому повністю охолонути і злегка підсохнути повітря протягом 2-х годин. Після цього горох знову поміщають у духовку на 2:00 і сушать при температурі 45-50 °С.
28 Жовтня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Скільки тримати фарбу матрикс без аміаку?
Наносити на чисте волосся, висушене на 80%, можна наносити на…
Скільки націй мешкають в Ірані?
Іран має досить строкатий етнічний склад населення. Більшість населення Ірану…
У якому разі блокують Інстаграм?
Найпоширеніші причини блокування облікового запису Вони можуть бути: у провайдері.…