Обсохлий горох сушать у духовці за три прийоми. Перші 2:00 при мінімальній температурі 35-40 °С. Потім горох виймають і дають йому повністю охолонути і злегка підсохнути повітря протягом 2-х годин. Після цього горох знову поміщають у духовку на 2:00 і сушать при температурі 45-50 °С.
28 Жовтня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Скільки років живуть метелики?
Особливості біології Тривалість життя імаго становить 4-20 днів .від 4…
Яке добриво найкраще для фундука?
Добрива для фундука. Органічні добрива (5 кг перегною або компосту…
Як налаштувати автовідповідач у Telegram: детальна інструкція
Сучасні месенджери та соціальні мережі дають нам змогу бути завжди…