Печені вироби, пироги, пиріжки, млинці, бутерброди, піцу, запіканки зручно розігрівати в духовці. Виставте необхідну температуру, відповідно до страви – 160 – 180 градусів. Щоб блюдо не засохло, накрийте їх фольгою або плівкою. Виходить трохи довше, ніж на плиті, оскільки духовку ще потрібно розігріти.
2 Січня, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Що може спровокувати гіпоглікемію?
Гіпоглікемія ー це не хвороба, а стан організму, який може…
Як зробити скріншот на Redmi 4X: докладна інструкція
Redmi 4X – це бюджетний смартфон від китайської компанії Xiaomi.…
Коли з'явився перший секундомір?
Згадки про перші «справжні» секундоміри з'являються в кінці XVII –…