Залізо, що міститься в аґрусі, сприяє регенерації еритроцитів. Крім того, аґрус також містить кальцій, фосфор, магній, вітамін Е і досить високу концентрацію вітаміну А – в одній склянці аґрусу його міститься понад 48 % у його добовій потребі для чоловіків та 62 % – для жінок.
14 Квітня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Чи можна їсти м'яку редьку?
Найкраще вживати зелену редьку у свіжому вигляді. Її зазвичай труть…
Як правильно закапати краплі в кон’юнктивальний мішок ока?
Капніть у кон’юнктивальний мішок одну-дві краплі лікарського засобу, намагаючись потрапити…
Як правильно відокремити сало від м'яса
Як правильно обробити свиню?За класичною схемою напівтуша поділяється на:передні ноги…