Справа в тому, що огірочки стають набагато м'якшими, завдяки чому структура розсольника стає одноріднішою. Їх потрібно подрібнити і обсмажити до появи характерної скоринки на вершковому маслі. Деякі навіть смажать огірки разом з іншими овочами та томатною пастою.
27 Вересня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Що робити, щоб швидше пройшов коньюктивіт?
Лікування вірусного кон'юнктивіту проводиться за допомогою крапель інтерферону, а також…
Чому так називається морс?
Від слова "морошка". Напій найчастіше робили з морошки, тому назвали…
Скільки градусів у Соджі?
Со́джу — традиційний корейський алкогольний напій. Об'ємна частка спирту може…