Найкраще вживати зелену редьку у свіжому вигляді. Її зазвичай труть на тертці або ріжуть тонкими скибочками. Редьку заправляють олією і їдять у чистому вигляді. Також зелену редьку додають у різні салати та холодні страви – вона надає їм свіжості та невеликої гіркуватості.
18 Серпня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Як встромити дружині швидко
Як можна слухати телефон?Використання смартфона як прослуховуючого пристрою може стати…
Як правильно солити картоплю при варінні?
Коли солити варений картопля? Варений картопля потрібна солити відразу після…
Чому папіломи з'являються знову?
Єдиний спосіб захисту від ВПЛ – зробити щеплення, краще до…