Найкраще вживати зелену редьку у свіжому вигляді. Її зазвичай труть на тертці або ріжуть тонкими скибочками. Редьку заправляють олією і їдять у чистому вигляді. Також зелену редьку додають у різні салати та холодні страви – вона надає їм свіжості та невеликої гіркуватості.
18 Серпня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Де найчастіше зраджують дружини?
Дослідники опитали мешканців кількох десятків країн та з'ясували, де чоловік…
Що таке 5050?
Світлодіодна стрічка 5060 — популярний варіант світлодіодної стрічки, що часто…
Які дані вказуються у авіаквитку?
Для бронювання квитка необхідно запровадити ім'я та прізвище латинськими літерами,…