Камамбер жирніший, ніж бри, тому й плавиться він швидше. До складу цих сирів додають вершки, але у різних пропорціях: камамбер приблизно на 60% складається із молочного жиру. А ще в камамбері вп'ятеро більше, ніж у бри, молочнокислих культур, що робить його смак більш вираженим.
16 Травня, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Скільки триває операція на Склеропластику?
Склеропластика триває 15-20 хвилин. Операцію проводять амбулаторно, під «м'яким наркозом»,…
B450 aorus m як підключити
Які відеокарти підтримує B450?Підтримує процесори 1-го, 2-го та 3-го покоління…
У чому відмінність напівсухого шампанського від напівсолодкого?
Головна відмінність напівсухого від напівсолодкого вина полягає в концентрації цукру.…