Камамбер жирніший, ніж бри, тому й плавиться він швидше. До складу цих сирів додають вершки, але у різних пропорціях: камамбер приблизно на 60% складається із молочного жиру. А ще в камамбері вп'ятеро більше, ніж у бри, молочнокислих культур, що робить його смак більш вираженим.
16 Травня, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Які існують суспільні проблеми?
Які соціологічні проблеми?Зміст:1 Які соціологічні проблеми?2 Які проблеми?3 Що стосується…
Що таке ліпідний спектр крові?
Ліпідний спектр (ліпідограма/ліпідний профіль) крові – це аналіз крові на…
Чим можна замінити салат Ромен?
Ромен має пряний і терпкий смаком з яскравою гіркуватістю. Такий…