Камамбер жирніший, ніж бри, тому й плавиться він швидше. До складу цих сирів додають вершки, але у різних пропорціях: камамбер приблизно на 60% складається із молочного жиру. А ще в камамбері вп'ятеро більше, ніж у бри, молочнокислих культур, що робить його смак більш вираженим.
16 Травня, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Навіщо гель кінська сила?
Кінська сила бальзам-гель має виражену знеболювальну та охолодну дію, рекомендується…
Що означає ім'я Аделаїда?
Adélaïde), французький варіант давньонімецького імені Адельгейда (Adalheid, Adelheid, Adelheidis), у…
Що краще 2114 або супер авто 2114
Що таке 2114 супер авто?2009 року дочірнє підприємство ВАТ «АвтоВАЗ»…