Як зробити настоянку лимон?

Немає коментарів

Як підвісити лимон у самогон?

Рецепт

  1. Лимон промити у теплій воді, потім витерти насухо. …
  2. Залити спирт у банку, у верхній частині проколоти лимон голкою і пропустити крізь нього нитку.
  3. За допомогою дроту підвісити проколотий лимон у банку так, щоб він не торкався спирту (на фото).

Як зробити спирт із лимоном?

У чисту скляну банку кладемо м'якоть та цедру лимона. Заливаємо спиртом і приготованим остиглим сиропом. Перемішуємо та ставимо в холодильник на 3 дні, накривши банку марлею. Далі напій потрібно процідити та зберігати в холодильнику.

Що можна наполягти на спирті?

Процідіть настойку через марлю і поставте в прохолодне темне місце на 4 дні.

  • Настоянка журавлини на спирту
  • Настоянка з чорноплідної горобини на спирту
  • Настойка з калини на спирту
  • Настойка з брусниці на спирту
  • Настоянка з яблук спирту
  • Настойка з|із| червоної смородини на спирту
  • Настоянка з вишні на спирту

На чому можна наполягати самогон?

На чому наполягти самогон для покращення смаку та запаху

  • Перець. Найчастіше використовують комбінацію гострого червоного перчика (1 штука довжиною 10-15 см на 3-4 літри) самогону) та чорного (10 горошин), наполягають 2-3 місяці. …
  • Внутрішні перегородки волоських горіхів. …
  • Кора дуба. …
  • Журавлина. …
  • Цедра. …
  • Вишневе. …
  • Аніс. …
  • Хрін.

Скільки часу наполягати шибеник?

Це настойкаВісельник»- Від слова «висіти». Крайня простота рецепту чудово поєднується зі швидкістю дозрівання напою: достатньо всього одного тижня, а десять днів буде вже забагато. Беріть ручку та аркуш паперу.

Як правильно наполягти самогон на лимонних кірках?

Видавити сік із одного лимона або лайма і розчинити в ньому цукор, після чого додати в банку. Залити вміст самогоном міцністю 40 градусів. Наполягати один тиждень у темному місці. Рекомендується усунути м'яту з рідини через три дні наполягання, оскільки її смак може перебивати кислий присмак лимона.

Як додати лимон у горілку?

Засипати цедру у банку чи скляну пляшку, потім влити лимонний сік. 5. Додати цукор чи мед для пом'якшення смаку (не обов'язково), влити горілку. Перемішати до розчинення цукру (меду).

Пов'язані записи