На відміну від віскі, бурбон має солодкуватий смак, що спричинене особливістю рецептури. Чим більше виробник використовує у складі сировини кукурудзи, тим солодший напій. У кращих видах бурбону домінують нотки карамелі і мигдалю, марципана і дуба. В ароматі напою відчуваються відтінки ванілі, кукурудзи та дуба.
13 Вересня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Чи потрібно накривати борщ кришкою після варіння?
Чи потрібно накривати каструлю після варіння Якщо ваше основне завдання…
Скільки коштує звичайна кішка?
Багато залежить від цілей придбання та якості кошеня. Мінімальна вартість…
Як правильно користуватися мікрохвильовою печінкою
Як користуватися мікрохвильовою піччю LG?Почніть встановлення часу з натискання кнопки…