Дижестив можна порівняти з аперитивом, що подається перед їжею, але дижестив зазвичай міцніший. Існує негласне правило: подавати світлі напої як аперитив, а темні – як дижестив. Зазвичай це коньяк, арманьяк та інші різновиди бренді чи віскі, такі як граппа, кальвадос.
11 Лютого, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Скільки мегабайт інтернету у мене залишилося?
*112# – запит поточного стану рахунку, у тому числі залишку…
Коли можна ловити салаку?
Клювати салаку починає у жовтні. Найбільш уловистими місяцями вважаються лютий,…
Які дивіденди платить Татнефть?
Дата виплати дивідендів Татнафти за 9 місяців 2022 року (тобто…