Дижестив можна порівняти з аперитивом, що подається перед їжею, але дижестив зазвичай міцніший. Існує негласне правило: подавати світлі напої як аперитив, а темні – як дижестив. Зазвичай це коньяк, арманьяк та інші різновиди бренді чи віскі, такі як граппа, кальвадос.
11 Лютого, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
З чого роблять керамічну плитку
Для виробництва керамічної плитки на підприємстві використовується тільки високоякісна сировина:…
Як зробити бульйон з стегенця
Скільки варити курячі стегенця на бульйон?40 хвилин Час варіння курячих…
Як правильно зробити перенесення слова в'їзд?
Слово «в'їзд» не можна переносити на інший рядок!Слово «в'їзд» не…