– збільшує вологопоглинальні здібності борошна; – збільшується об’єм хліба на виході; – дає змогу використовувати більшу кількість житнього борошна або борошна зі злакових з великим вмістом клітковини; – зміцнює бокові стінки формового хліба типу "для сандвічів" (pain de mie).
1 Листопада, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Як дізнатися про розмір пенсії після перерахунку?
Для зручності на сайті ПФР у розділі «Особистий кабінет громадянина»…
Скільки коштує Кременчуцький міст?
Переможцем тендеру на будівництво Кременчуцького мосту стала турецька компанія Dogus…
Які кімнатні рослини?
Зміст:ХлорофітумАлое вераСансевієріяХамедореяКімнатна м'ятаФікусБегоніяЦитрусові