– збільшує вологопоглинальні здібності борошна; – збільшується об’єм хліба на виході; – дає змогу використовувати більшу кількість житнього борошна або борошна зі злакових з великим вмістом клітковини; – зміцнює бокові стінки формового хліба типу "для сандвічів" (pain de mie).
1 Листопада, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Як переносити слова з одного рядка на інший?
Як переносити слова з одного рядка на інший 2 клас?Зміст:1…
Чому пищить пожежний сповіщувач?
Писк пожежної сигналізації – це тривожний сигнал. Він може бути…
Що таке пластиди для п'ятого класу?
Пласти́ди (від грец. πλαστός «виліплений») — напівавтономні органели вищих рослин,…