– збільшує вологопоглинальні здібності борошна; – збільшується об’єм хліба на виході; – дає змогу використовувати більшу кількість житнього борошна або борошна зі злакових з великим вмістом клітковини; – зміцнює бокові стінки формового хліба типу "для сандвічів" (pain de mie).
1 Листопада, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Як безпечно видалити мертвий ніготь: домашні методи та поради
Мертвий ніготь – це незвичайна і неприємна проблема, з якою…
Коли не можна кидати палити?
Чи можна кинути палити різко? Вважається що кидати курити різко…
Які туфлі одягнути на весілля нареченій?
Стійке взуття пророкує відсутність глобальних потрясінь у сімейному житті. Ідеальним…