Чим кляр відрізняється від панування Вона так само, як і кляр, створює скоринку на продукті, але не еластичну, а більш ламку та хрумку. Для панірування продукт часто занурюють у молоко чи сире яйце, щоб сухарі, пластівці чи борошно краще налипли та покрили продукт.
21 Січня, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Які відтінки шпалер зараз модні?
Сьогодні в тренді «солодкі» кольори шоколаду, починаючи від білого молочного…
Чим фарбувати дерев’яні вироби: обираємо найкращі варіанти
Дерев’яні вироби завжди були і залишаються популярними в дизайні інтер’єру.…
Хто вбив Вільгефорца?
Уже готуючись завдати вирішального удару, Вільгефорц, однак, кілька разів промахується…