Чим кляр відрізняється від панування Вона так само, як і кляр, створює скоринку на продукті, але не еластичну, а більш ламку та хрумку. Для панірування продукт часто занурюють у молоко чи сире яйце, щоб сухарі, пластівці чи борошно краще налипли та покрили продукт.
21 Січня, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Як зняти набряк обличчя після води
Як прибрати набряк з обличчя від води?Обтирання шкіри обличчя льодом…
Яка форма листа у тополі?
Лист тополі цілісний, широкояйцевидний, так як нижня частина листа набагато…
Хто має купувати костюм нареченому?
Найчастіше костюм нареченому на весілля купують батьки нареченого. Східна традиція…