Чим кляр відрізняється від панування Вона так само, як і кляр, створює скоринку на продукті, але не еластичну, а більш ламку та хрумку. Для панірування продукт часто занурюють у молоко чи сире яйце, щоб сухарі, пластівці чи борошно краще налипли та покрили продукт.
21 Січня, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Що посадити у сусідстві з ліліями?
Також непогано лілії будуть виглядати в компанії з хостами, тому…
Скільки коштує найдорожчий концерт у світі?
Наймасовіші концерти в історії музикиКонцертКількість глядачівКраїна, місцеКонцерт Гарта Брукса750 тис.США,…
Скільки разів шиїти здійснюють намаз?
Скільки разів на день шиїти роблять намаз?Зміст:1 Скільки разів на…