Чим кляр відрізняється від панування Вона так само, як і кляр, створює скоринку на продукті, але не еластичну, а більш ламку та хрумку. Для панірування продукт часто занурюють у молоко чи сире яйце, щоб сухарі, пластівці чи борошно краще налипли та покрили продукт.
21 Січня, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Як користуватися снайперським прицілом
Як працює снайперський приціл?Оптична система прицілу влаштована таким чином, що…
Як істоти дізнаються, що він Грімм?
Як бачать очі гриму істоти. Скинуті істоти можуть виявити Грімма…
Де зареєстрована компанія ММК?
ПАТ “ММК” місто Магнітогорськ, вул. Кірова, буд. 93 зареєстровано 12.08.2002…