Основна функція маринованого імбиру в японській кухні – не дати смакам різних ролів змішатись. Пекучий свіжий смак, який залишається в роті після кількох скибочок імбиру, допомагає вашим рецепторам очиститися від присмаку попереднього ролі і повністю відчути смак наступного.
25 Червня, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Що це слово означає угу
Угу (Зулу Ugu) – район провінції Квазулу-Натал (ПАР). Назва району…
Чим обробити поле від бур'янів восени?
Восени їх знищення поруч із агротехнічними заходами застосовують гербіциди, містять…
Як називається зовнішній шар епідермісу?
Це робить шкіру міцною. роговий – зовнішній шар епідермісу, що…