Основна функція маринованого імбиру в японській кухні – не дати смакам різних ролів змішатись. Пекучий свіжий смак, який залишається в роті після кількох скибочок імбиру, допомагає вашим рецепторам очиститися від присмаку попереднього ролі і повністю відчути смак наступного.
25 Червня, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Чи можна зберігати клей для нарощування у холодильнику?
Склад твердне не за рахунок підвищеної температури повітря, а завдяки…
Як зробити lan сервер
Як створити власний локальний сервер?Для цього потрібно:Встановити Python. … Відкрийте…
Якщо переперчила підливку, що робити
Як прибрати гостроту, якщо Переперчив?Якщо переперчили страва: 7 способів прибрати…