У напій при приготуванні можна додавати корицю, кардамон, ваніль, гвоздику, імбир, мускатний горіх, запашний перець, лавровий лист, аніс, кмин, бадьян. Додаючи щоразу нові спеції та поєднуючи їх у різних пропорціях, ви досягнете ідеального для вас поєднання та смаку.
11 Червня, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Чим мак краще за ноут
MacBook виявляються краще за якістю складання та операційною системою macOS…
Скільки зберігається напівкопчена ковбаса без холодильника?
За кімнатної температури ковбасу слід зберігати 4-5 годин. У морозильній…
Яку рибу їсть Кріштіану Роналду?
На обід він віддає перевагу рибним стравам. За словами шеф-кухаря…