Існує різниця і в текстурах: брі зазвичай щільніший, ніж камамбер. Аромат і смак: камамбер вирізняється пікантним, трохи грибним смаком. Французький поет і прозаїк Леон-Поль Фарг охарактеризував аромат цього сиру як “запах ніг Бога”. Смак молодого брі дуже м’який і ніжний, але в міру дозрівання він набуває гостроти.Dec 7, 2017
1 Лютого, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Як зрозуміти, що у тебе дріжджі?
Які симптоми дріжджової інфекції? Дріжджові інфекції часто викликають сирні, білі,…
Як швидко приготувати домашні оладки
Чому не виходять пишні оладки?Оладки виходять сирими, якщо ви смажите…
Яка має бути температура батареї під час заряджання?
Оптимальною температурою для заряджання вважається діапазон від +10 до +30…