Існує різниця і в текстурах: брі зазвичай щільніший, ніж камамбер. Аромат і смак: камамбер вирізняється пікантним, трохи грибним смаком. Французький поет і прозаїк Леон-Поль Фарг охарактеризував аромат цього сиру як “запах ніг Бога”. Смак молодого брі дуже м’який і ніжний, але в міру дозрівання він набуває гостроти.Dec 7, 2017
1 Лютого, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Скільки можна зберігати медові коржі для торта?
Завжди перед святами роблю заготівлі заздалегідь, пізніший термін був 1…
Як правильно розрізати гусака на порції
Як правильно обробити Готового гусака?Покладіть гусака на дошку грудкою вгору,…
Інсталяція tece ніж краще grohe
Які інсталяції найнадійніші?ТОП-10: Найкращі інсталяції для унітазуGrohe (Німеччина);Geberit (Швейцарія);Viega (Німеччина);TECE…