Глютен небезпечний тим, що може спричинити алергію. Потрапляючи разом із їжею в ШКТ, речовина розпадається на фракції. Одну з них, зокрема гліадин, імунна система сприймає як чужорідний білок – і виробляє у відповідь імунні комплекси, які ушкоджують стінки кишечника.
3 Вересня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Чи можна їсти молоду картоплю на дієті?
Раніше вважалося, що в дієтичному харчуванні вживання картоплі є неприпустимим.…
Як приховати старе підвіконня?
7 креативних способів змінити старе підвіконня1 Викласти плиткою Один із…
Як помер король Генріх?
Продовжив війну з сином Карла, який не визнав договору, дофіном…