– Молекули білка об'єднуються, зв'язуються між собою та ущільнюють структуру, яка стає більш твердою та грубою, що призводить до зачерснення хліба. Поки продукт охолоджується, а структура його ущільнюється, краще не різати, щоб він не пом'явся. – Молекули крохмалю теж поєднуються і ущільнюються.
5 Квітня, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Скільки тримається фарба для волосся?
Скільки тримається тонуючий засіб В основному, насичений тон зберігається на…
Як правильно налаштувати домашній кінотеатр ямаху
Як правильно підключити домашній кінотеатр?Підключення відео: підключіть кабель HDMI на…
Як можна визначити екологічні знання дітей
Який метод є основним у екологічній освіті дітей?Спостереження є основним…