– Молекули білка об'єднуються, зв'язуються між собою та ущільнюють структуру, яка стає більш твердою та грубою, що призводить до зачерснення хліба. Поки продукт охолоджується, а структура його ущільнюється, краще не різати, щоб він не пом'явся. – Молекули крохмалю теж поєднуються і ущільнюються.
5 Квітня, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Чим відомі анонімуси?
Спочатку термін з’явився 2003 року на іміджборді 4chan як концепція…
Як відтерти фарбу з джинс засохлу в домашніх умовах швидко та ефективно
Для очищення невеликих плям підійде господарське мило або спеціальний засіб…
Чи можна завагітніти під час використання презерватива?
Імовірність завагітніти з презервативом доволі низька. За статистикою ефективність “гумових…