– Молекули білка об'єднуються, зв'язуються між собою та ущільнюють структуру, яка стає більш твердою та грубою, що призводить до зачерснення хліба. Поки продукт охолоджується, а структура його ущільнюється, краще не різати, щоб він не пом'явся. – Молекули крохмалю теж поєднуються і ущільнюються.
5 Квітня, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Знайдено загублений паспорт: що робити і як повернути його власнику?
Втрата паспорта – це неприємність, з якою може зіткнутися кожен…
Які таблетки Сульфадиметоксин?
Сульфадіметоксин застосовується для лікування інфекцій легкого та середнього ступеня тяжкості…
Чи можна пити собачу кропиву собачу, щоб заснути?
За характером дії настоянка собачої кропиви близька до препаратів валеріани.…