– Молекули білка об'єднуються, зв'язуються між собою та ущільнюють структуру, яка стає більш твердою та грубою, що призводить до зачерснення хліба. Поки продукт охолоджується, а структура його ущільнюється, краще не різати, щоб він не пом'явся. – Молекули крохмалю теж поєднуються і ущільнюються.
5 Квітня, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Що робити при болю у сухожиллях?
Хворим із болем у сухожиллях рекомендується пройти курс лікувальної фізкультури…
Чим можна заразитися від щучої ікри?
Зараження лентець відбувається при вживанні в їжу сирої, слабосоленої, слабов'яленої…
Sql як оновити індекси
Як змінити індекс SQL?Використання середовища SQL Server Management Studio Розкрийте…