– Молекули білка об'єднуються, зв'язуються між собою та ущільнюють структуру, яка стає більш твердою та грубою, що призводить до зачерснення хліба. Поки продукт охолоджується, а структура його ущільнюється, краще не різати, щоб він не пом'явся. – Молекули крохмалю теж поєднуються і ущільнюються.
5 Квітня, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Чи потрібно обрізати ампельні петунії?
Чи потрібно обрізати ампельну петунію? Однозначної відповіді це питання немає.…
Як довго можна пити куркуму із водою
Як пити куркуму з водою Щоб напій працював, курс прийому…
Що означає 5 зірок на коньяку?
Коньяк чотири зірки: вік коньячних спиртів 4 роки. Фортеця трохи…