Щоб зберегти максимальну кількість корисних речовин, краще сьомгу не підсмажувати на сковороді, а запікати у фользі або на грилі. М'ясо сьомги легко засвоюється організмом і є чудовим джерелом білка, вона також містить велику кількість фосфору, йоду, кальцію, калію, натрію, магнію, цинку, фтору.
22 Червня, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Чим корисна вода для людини?
Вода необхідна транспортування поживних речовин, і кисню всім клітин тіла.…
Як розрахувати швидкість світла формула?
Найточніший вимір швидкості світла 299792458 ± 1,2 м/с на основі…
Який роз'єм у Самсунга 50?
Яка зарядка Samsung Galaxy A50?Зміст:1 Яка зарядка Samsung Galaxy A50?2…