Щоб зберегти максимальну кількість корисних речовин, краще сьомгу не підсмажувати на сковороді, а запікати у фользі або на грилі. М'ясо сьомги легко засвоюється організмом і є чудовим джерелом білка, вона також містить велику кількість фосфору, йоду, кальцію, калію, натрію, магнію, цинку, фтору.
22 Червня, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Чи можна встановити віндовс на флешку 4 Гб?
Для дистрибутивів версій «Десятки», випущених у 2018 році, та модифікованих…
Чому не вдається підключити телефон як накопичувач: вирішення проблеми
Сучасні смартфони вже давно стали невід’ємною частиною нашого життя. Ми…
Чим корисні волоські горіхи для організму
Волоський горіх містить жиророзчинні вітаміни А, Е, а також вітаміни…