Залийте холодною водою. Накрийте тарілкою і натисніть невеликим вантажем, щоб рідина покрила всі гриби. Перед будь-якою обробкою грузді краще вимочувати 2–3 дні, щоб позбутися гіркоти. У цей час обов'язково міняйте воду хоча б двічі на день, інакше вона може закиснути.
20 Листопада, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Як можна гарно попрощатися?
35 способів сказати "До побачення!"Goodbye (Прощавай!) … Farewell (Прощавай! ……
У якому році з'явився Міккі Маус в СРСР?
Тим дивнішим є факт, що вождь був великим шанувальником диснеївських…
Скільки сохне клей для піноблоків?
У середньому за плюсової середньодобової температури понад 10 град. все…