Недоекстрагована кава неприємно кисла і порожня у смаку. Це можна виправити, піднявши температуру заварювання, зробивши тонший помел або збільшивши час заварювання. Переекстрагована кава гірка і перенасичена. У цьому випадку можна знизити температуру, зробити помел більшим або зменшити час заварювання.
12 Вересня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Чому помер Шон Роден?
Шон Роден заперечував усі звинувачення. 6 листопада 2021 року помер…
Як правильно рахувати очки у футболі?
Чинний принцип підрахунку рейтингу ФІФА. Отже, по порядку. Перемога –…
Як звати персонажів із Незнайки?
Як звали коротун з Квіткового міста?Зміст:1 Як звали коротун з…