Недоекстрагована кава неприємно кисла і порожня у смаку. Це можна виправити, піднявши температуру заварювання, зробивши тонший помел або збільшивши час заварювання. Переекстрагована кава гірка і перенасичена. У цьому випадку можна знизити температуру, зробити помел більшим або зменшити час заварювання.
12 Вересня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Скільки коштує трансформатор на 220 вольт?
Ціна: від 9360 до 51120 руб.Прайс лист на силові трансформаторимарка…
Що можна вважати затримкою?
Затримка місячних – це збій чи невелике відхилення у менструальному…
Як правильно бігати 30 метрів?
Як правильно стартувати у бігу?Зміст:1 Як правильно стартувати у бігу?2…