Недоекстрагована кава неприємно кисла і порожня у смаку. Це можна виправити, піднявши температуру заварювання, зробивши тонший помел або збільшивши час заварювання. Переекстрагована кава гірка і перенасичена. У цьому випадку можна знизити температуру, зробити помел більшим або зменшити час заварювання.
12 Вересня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Як зробити пельмені: покроковий рецепт із фото та відео
Пельмені – це одна з найпопулярніших і найулюбленіших страв російської…
Як приймати таблетки каптоприл 25 мг?
Початкова доза Каптоприла складає 6.25 мг або 12.5 мг 3…
Чому можуть окислитися батарейки?
Найчастіше це відбувається, коли батарейка пережила коротке замикання, або її…