М'ясо осетра не таке жирне (до 15% жиру) і більш сухе, ніж у стерляді, жирність якої – до 30%. Стерлядь має більш делікатний і ніжний смак. Розширення асортименту 2021р!
Білуга – найбільша з осетрових і сама цінна.
У складі живильного м'яса осетра незамінні амінокислоти, вітаміни, корисні поліненасичені жирні кислоти Омега-3 та Омега-6, мінерали, фосфор та калій. Його плоть має практично м'ясний смак через присутність у рибі глутамінової кислоти – природного підсилювача смаку.
Смак Щільне м'ясо стерляді на смак трохи нагадує молоду породисту курятину. Особливо смачними будуть вирізані черевці – тіша. Вона гарна у солоному, копченому вигляді.